Nem bestilling – sikker betaling – gode priser.

Om os

Læs mere om Tagrendetroldinden og vores arbejde

Tagrendetroldinden

Tagrendetroldinden er Tagrendetroldens lillesøster. Hun har sin egen webshop, hvor private kunder kan få hjælp til at bestille og få renset tagrender på en nem og overskuelig måde. Bestil allerede i dag – direkte her i webshoppen. Nemmere bliver det ik’ 🙂

Trold.dk – for erhverv

Vi renser tagrender, nedløbsrør og nedløbsbrønde – også for erhverv! Det er et vigtigt område med stor betydning, fordi mangel på rensning kan resultere i skader både ude og inde og få store økonomiske konsekvenser. Det gælder både for kontor- og industrivirksomheder, Boligforeninger og boligselskaber. Økonomiske tab opstår i de tilfælde, hvor forsikringsselskabet ikke vil dække skader, hvilket kan forekomme, hvis tagrender m.v. ikke har været renset ordentligt.

Tagrendetroldinden

Tagrendetroldinden ved, at det ikke kun er virksomheder og boligforeninger, som har brug for at få renset tagrender, nedløbsrør og nedløbsbrønde. Det er lige så vigtigt for private husejere at holde tagrender og afløbssystemer i god stand, så vandet kan komme væk, inden det giver skader på bygningerne inde eller ude.

I takt med, at klimaet ændrer sig, og vi får stadig mere og ofte voldsom nedbør, er det særligt vigtigt at holde tagrender og afløb i orden. Manglende vedligehold kan give skader og have store økonomiske konsekvenser.

For at gøre det enkelt, har vi samlet vores ydelser i vores webshop, så du nemt kan få overblik og bestille, hvad du har brug for. Læs mere HER og bestil – nemt og enkelt.

Du kan se mere på Trold.dk om alle vores ydelser. Vi glæder os til at høre fra dig!

Vi servicerer nu hele Danmark!